• darkblurbg

Door te kiezen voor een villa van Chréon Blanca kunt u een actieve bijdrage leveren om het klimaat van de Costa Blanca Noord gezond en ‘schoon’ te houden. We richten ons daarbij op de beïnvloedbare elementen ‘woning’, ‘voeding’, ‘vervoer’ en ‘gebruik’ uit ons concept.

Villa Assura

Villa Assura

Villa Assura is een luxe en moderne droomvilla, gelegen in Benissa Costa/Moraira, op circa 1.000 meter van zee. Zowel Moraira als Calpe liggen op enkele minuten rijdafstand per auto. Deze designvilla biedt plaats aan 6 personen.

Casa Belle

Casa Belle

Casa Belle is een uiterst sfeervolle Spaanse villa gelegen in Adsubia, Javea. De villa, met volledig vernieuwde buitenruimte en privé zwembad, is recentelijk gemoderniseerd. Zowel Arenal als het oude centrum van Javea, liggen op slechts enkele minuten rijdafstand per auto maar zijn ook prima per fiets te bereiken. Deze fantastische villa beschikt over 6 slaapplaatsen.

Casa Arel

Casa Arel

Casa Arel is een bijzonder charmante Spaanse villa, gelegen op een kleinschalig park in Monte Pedreguer. De villa, met twee gemeenschappelijke zwembaden, biedt een panoramisch uitzicht over de vallei en beschikt over een privé-jacuzzi. Zowel Javea als Denia liggen op slechts 15 rijdafstand per auto. Deze rustig gelegen villa beschikt over 6 slaapplaatsen.

Villa Da Vinci

Villa Da Vinci

Villa Da Vinci is een bijzonder ruime en moderne villa met stijlkenmerken van een finca. Het pand is gelegen in een luxe villawijk aan de rand van Javea, richting Benitachell Moraira. De villa beschikt over 8 slaapplaatsen.

VERWACHT - NIEUW

VERWACHT - NIEUW

Binnenkort op onze website! Een unieke vakantievilla voor 8 personen in Moraira/Benitachell met panoramisch zeezicht. Beschikbaar vanaf juni 2020. Hogere prijsklasse. Neem contact met ons op voor meer informatie of volg ons op social media...