• darkblurbg

Door te kiezen voor een villa van Chréon Blanca kunt u een actieve bijdrage leveren om het klimaat van de Costa Blanca Noord gezond en ‘schoon’ te houden. We richten ons daarbij op de beïnvloedbare elementen ‘woning’, ‘voeding’, ‘vervoer’ en ‘gebruik’ uit ons concept.

Villa Assura

Villa Assura

Villa Assura is een luxe en moderne droomvilla, gelegen in Benissa Costa/Moraira, op circa 1.000 meter van zee. Zowel Moraira als Calpe liggen op enkele minuten rijdafstand per auto. Deze designvilla biedt plaats aan 6 personen.

Casa Belle

Casa Belle

Casa Belle is een uiterst sfeervolle Spaanse villa gelegen in Adsubia, Javea. De villa, met volledig vernieuwde buitenruimte en privé zwembad, is recentelijk gemoderniseerd. Zowel Arenal als het oude centrum van Javea, liggen op slechts enkele minuten rijdafstand per auto maar zijn ook prima per fiets te bereiken. Deze fantastische villa beschikt over 6 slaapplaatsen.

Villa Hygge

Villa Hygge

Villa Hygge, gezellig/knus in het Deens, is een geheel gerenoveerde Spaanse villa met een Scandinavisch karakter. De villa, met privé zwembad, biedt een panoramisch uitzicht over zee. Het dorpscentrum van Coveta Fuma en het strand bevinden zich op 5 minuten loopafstand. Er is een elektrische trein beschikbaar op 2 minuten loopafstand. De stad Alicante en het vliegveld liggen respectievelijk op 15 minuten en 25 minuten rijdafstand per auto. Deze villa beschikt over 6 slaapplaatsen.

Villa Da Vinci

Villa Da Vinci

Villa Da Vinci is een bijzonder ruime en moderne villa met stijlkenmerken van een finca. Het pand is gelegen in een luxe villawijk aan de rand van Javea, richting Benitachell. Zowel Javea als Moraira zijn eenvoudig en snel te bereiken. De villa beschikt over 8 slaapplaatsen.