• darkblurbg

Door te kiezen voor een villa van Chréon Blanca kunt u een actieve bijdrage leveren om het klimaat van de Costa Blanca Noord gezond en ‘schoon’ te houden. We richten ons daarbij op de beïnvloedbare elementen ‘woning’, ‘voeding’, ‘vervoer’ en ‘gebruik’ uit ons concept.

Villa Assura

Villa Assura

Villa Assura is een luxe en moderne droomvilla, gelegen in Benissa Costa/Moraira, op circa 1.000 meter van zee. Zowel Moraira als Calpe liggen op enkele minuten rijdafstand per auto. Deze designvilla biedt plaats aan 6 personen.

Villa Da Vinci

Villa Da Vinci

Villa Da Vinci is een bijzonder ruime en moderne villa met stijlkenmerken van een finca. Het pand is gelegen in een luxe villawijk aan de rand van Javea, richting Benitachell Moraira. De villa beschikt over 8 slaapplaatsen.

Appartement Xabia Sur

Appartement Xabia Sur

Appartement Xabia Sur maakt deel uit van een zeer verzorgd en kleinschalig appartementencomplex. Vanuit Xabia Sur liggen de zee, Arenal en de oude haven op loopafstand. Het appartement beschikt over 4 slaapplaatsen.

Casa Dory

Casa Dory

Casa Dory is een authentieke Spaanse villa gelegen in Cap de la Nau, Javea. De villa met zelfstandig gastenverblijf is, gedurende de afgelopen jaren, gerenoveerd met veel gevoel voor behoud van de stijlkenmerken. De stranden Ambolo en Portixol liggen op slechts enkele minuten rijdafstand per auto. Deze sfeervolle villa beschikt over 6 slaapplaatsen.

Casa Belle

Casa Belle

Casa Belle is een uiterst sfeervolle Spaanse villa gelegen in Adsubia, Javea. De villa, met volledig vernieuwde buitenruimte en privé zwembad, is recentelijk gemoderniseerd. Zowel Arenal als het oude centrum van Javea, liggen op slechts enkele minuten rijdafstand per auto maar zijn ook prima per fiets te bereiken. Deze fantastische villa beschikt over 6 slaapplaatsen.

Appartement Bernia Vista

Appartement Bernia Vista

Bernia Vista maakt deel uit van een verzorgd appartementencomplex met meerdere zwembaden. Het complex is gelegen in Benitachell, Cumbre del Sol. Moraira ligt op enkele minuten rijdafstand per auto. Bernia Vista biedt adembenemende uitzichten op de Sierra de Bernia, zowel vanaf het terras als vanuit de woon- en slaapkamer. Het appartement beschikt over 4 slaapplaatsen.

Appartement Sucasa23

Appartement Sucasa23

Sucasa23 maakt deel uit van een luxe en kleinschalig appartementencomplex, gelegen in het chique Altea Hills. Deze rustige urbanisatie kent een uitstekende groenvoorziening. Het appartement biedt een geweldig panoramisch uitzicht op zee. De zee ligt op enkele minuten rijdafstand per auto en ook de dorpen Altea, Calpe, Albir en Alfaz del Pi zijn eenvoudig te bereiken. Het appartement beschikt over 4 slaapplaatsen.