• darkblurbg

Jaren geleden zochten wij een droomhuis om ons intensieve zakelijke en sociale leven in Nederland te kunnen ontvluchten. Na een lange zoektocht vonden we in 2015 een geweldige plek aan de Costa Blanca Noord. Door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als één van de gezondste regio’s van Europa benoemd. Vanaf dat moment is bij ons het idee ontstaan om meer mensen bekend te maken met deze regio.

Paspoort: Christa Schraverus-Mulder

Opleiding: Middelbaar Dienstverlenend Gezondheidsonderwijs (MDGO). Loopbaan: verpleegkundige huisarts, hospitality (KLM), leidinggevende sales- en marketingfuncties medtech & life science, manager kinderdagverblijven. Diversen: bestuursvoorzitter Stichting Nederlandstalig Onderwijs Kopenhagen (SNOK) en eigenaar Doodleriginals.

De beslissing een nieuwe start te maken, neem je als gezin niet zomaar. Immers, het vraagt je afscheid te nemen van ‘zekerheden’, familie en vrienden. Na een eerder 3-jarig verblijf in Scandinavië won het ondernemerschap en de drang naar het nieuwe avontuur. Gezien onze achtergrond in o.a. medtech & life science nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Kernvraag was dan ook: hoe kunnen we villa eigenaren/bezoekers van de Costa Blanca ‘verantwoord’ laten genieten van deze omgeving?

Paspoort: Léon Schraverus BEc

Opleiding: Hoger Economisch Administratief Onderwijs (HEAO). Loopbaan: zowel nationale als internationale directiefuncties medtech & life science met volledige profit & loss verantwoordelijkheid. Diversen: lobbyist richting branche- en patiëntenverenigingen, (locale) overheden, zorgverzekeraars en overige stakeholders.

Inmiddels is Chréon Blanca een feit. Chréon Blanca staat voor verhuur en beheer van luxe vakantiewoningen een uniek concept met aandacht voor het milieu. Samen met onze klanten leveren we een actieve bijdrage om het klimaat van de Costa Blanca Noord gezond en ‘schoon’ te houden. We richten ons daarbij op de beïnvloedbare elementen ‘woning’, ‘voeding’, ‘vervoer’ en ‘gebruik’. Met ons gezin wonen we permanent in Javea en zijn daarmee op locatie aanwezig.

Wij komen ook graag met u in contact. Samen met u houdt Chréon Blanca het gezonde klimaat in stand!

Met vriendelijke groet,
Christa & Léon Schraverus