• darkblurbg

De Costa Blanca Noord is door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als één van de gezondste regio’s van Europa benoemd. In combinatie met het microklimaat, > 300 dagen zon per jaar, is de Costa Blanca Noord een aantrekkelijke regio voor toerisme of het investeren in een luxe vakantiewoning.

Chréon Blanca is een jonge onderneming gespecialiseerd in het verhuren van luxe vakantiewoningen in de regio Benissa, Moraira en Javea. Dit betreft zowel ‘eigen’ objecten als villa’s van andere eigenaren. Ook voor het beheer van onroerend goed is Chréon Blanca een betrouwbare partner.

Primair onderscheidt Chréon Blanca zich door, samen met onze klanten, een actieve bijdrage te leveren om het klimaat van de Costa Blanca Noord gezond en ‘schoon’ te houden. We richten ons daarbij op de beïnvloedbare elementen ‘woning’, ‘voeding’, ‘vervoer’ en ‘gebruik’.


Chréon Blanca streeft ernaar woningen in het verhuuraanbod te hebben en/of te beheren waarbij is nagedacht over verantwoord energieverbruik. Woningen worden gereinigd met biologisch afbreekbare producten.

 

Chréon Blanca voorziet zowel huurders als eigenaren van de juiste adressen en aanbevelingen voor lokale en biologische producten. Maximale ondersteuning van de lokale ondernemers versus minimale transportafstanden.

 

Chréon Blanca kan zorg dragen voor zowel ‘groene’ autohuur als adequate informatie voor het gebruik van openbaar vervoer. Ook wij verplaatsen ons in hybride auto’s met een lage CO2 uitstoot om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.

 

Alle woningen van Chréon Blanca zijn uitgerust met een gescheiden afvalsysteem. Verder beschikt elke accommodatie over een, individueel afgestemde, handleiding voor het duurzaam genieten van uw verblijf aan de Costa Blanca Noord.