• darkblurbg

Door te kiezen voor een appartement van Chréon Blanca kunt u een actieve bijdrage leveren om het klimaat van de Costa Blanca Noord gezond en ‘schoon’ te houden. We richten ons daarbij op de beïnvloedbare elementen ‘woning’, ‘voeding’, ‘vervoer’ en ‘gebruik’ uit ons concept.

Appartement Xabia Sur

Appartement Xabia Sur

Appartement Xabia Sur maakt deel uit van een zeer verzorgd en kleinschalig appartementencomplex. Vanuit Xabia Sur liggen de zee, Arenal en de oude haven op loopafstand. Het appartement beschikt over 4 slaapplaatsen.

Appartement Bernia Vista

Appartement Bernia Vista

Bernia Vista maakt deel uit van een verzorgd appartementencomplex met meerdere zwembaden. Het complex is gelegen in Benitachell, Cumbre del Sol. Moraira ligt op enkele minuten rijdafstand per auto. Bernia Vista biedt adembenemende uitzichten op de Sierra de Bernia, zowel vanaf het terras als vanuit de woon- en slaapkamer. Het appartement beschikt over 4 slaapplaatsen.

Appartement Sucasa23

Appartement Sucasa23

Sucasa23 maakt deel uit van een luxe en kleinschalig appartementencomplex, gelegen in het chique Altea Hills. Deze rustige urbanisatie kent een uitstekende groenvoorziening. Het appartement biedt een geweldig panoramisch uitzicht op zee. De zee ligt op enkele minuten rijdafstand per auto en ook de dorpen Altea, Calpe, Albir en Alfaz del Pi zijn eenvoudig te bereiken. Het appartement beschikt over 4 slaapplaatsen.

VERWACHT - NIEUW

VERWACHT - NIEUW

Binnenkort op onze website! Een nieuw penthouse voor 4 personen in Javea, op loopafstand van Arenal. Beschikbaar vanaf november 2019. Neem contact met ons op voor meer informatie of volg ons op social media...